O nas

Image
Image

O Villi Angelini

Nahajamo se v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole na nadmorski višini 351 m in smo samo 2 km oddaljeni od središča Rogaške Slatine.

Od nas se vam čudoviti razgled na slovensko pokrajino razprostira vse od kozjanskega hribovja pa do Kamniških Alp in na sosednjo Hrvaško.

Za počitek izkoristite naše prijetne sobe s podeželskim stilom, ki nudijo sprostitev, udobje ter občutek domačnosti. Zjutraj si pri nas lahko privoščite okusen slovenski zajtrk, ki vam bo dal zagon in energije za čim boljši izkoristek dneva.

Za učinkovito sprostitev ste vabljeni v Angelinin Wellness, kjer se lahko sproščate ter razvajate svoje telo v savni.

Nešteto možnosti za sprostitev in umiritev najdete tudi v našem Angelininem vrtu. Skozi vrt vas vodi Angelinina sprehajalna pot spoznanja, kjer v objemu narave in popolnega miru duša in telo zopet najdeta svoj mir. Odmaknjenost od mestnega vrveža vam omogoča, da se le prijetno namestite in prisluhnete raznoraznim zvokom narave od petja ptic do šelestenja rastlin v vetru. Sprehajalna pot spoznanja vam nudi čudovit razgled na značilno slovensko podeželje, ki je bogato z zelenečimi vinogradi, travniki in vinogradi. Ob sprehodu si lahko zbistrite misli in se nadihate čistega zraka in opojnega vonja rož ter zelišč.

V našem vrtu so zasejana številna zelišča, stare sorte sadnega drevja ter drevesa, ki so s svojo rastjo tipična za našo kozjansko pokrajino in slikovito oblikujejo naravno podobo našega domačega okolja. Ob vročih dneh se preprosto osvežite v zunanjem plavalnem bazenu in hkrati uživajte v čudovitem panoramskem razgledu na okolico.

Z igranjem na gong ter glasbene zvončke se lahko z mislimi poglobite sami vase in tako doživite osebno transformacijo. V naši krušni peči in na grilu pa si lahko spečete kaj užitnega in okusnega, da okrepite svoje telo ter razvajate svoje brbončice.


Naužijte se pri nas:
  • čudovitega razgleda na slovensko podeželje
  • naravne tišine
  • čistega zraka
  • opojnega vonja zelišč
  • potipajte naša naravna zelišča in jih okusite v sveže pripravljenih čajih
  • doživite osebno transformacijo

Prisrčno vabljeni k nam v Villo Angelino!

Dobrodošli pri nas!

Počutite se pri nas bolje kot doma!

ZOFIJA
Gostiteljica Ville Angelina
Image

KNJIGA GOSTOV

Odlično!

Zelo prijazna gostiteljica, bogat in okusen zajtrk, odlično označeni dovozi do prenočišča, z občutkom opremljeni soba in jedilnica. Priporočamo.

Image
Mateja
iz Slovenije

Fenomenalna izbira!

Vse nama je bilo všeč, od mirne lokacije, sobe, prečudovitega sončnega zahoda, do zajtrka, pri katerem ni omejitev. Lastnica je izredno prijazna, komunikativna in vedno na voljo.

Image
Andreja
iz Slovenije

Dnevni oddih v toplicah!

Postelja je bila izjemno udobna, soba in kopalnica čisti. Največja pohvala gre gostiteljici, ki da človeku res občutek, da je prišel domov, kjer se lahko sprosti.

Image
Tine
iz ZDA

KJE NAS NAJDETE?

Do nas lahko prispete z javnimi prevozi v center Rogaške Slatine.
Iz avtobusne in železniške postaje lahko nadaljujete pot do nas s Taxi-jem ( stane približno 5,00€ ) ali nas pokličete, da vas pridemo iskat z našim prevoznim sredstvom.
Prisrčno dobrodošli!

Koordinate:
Longitude: +46° 13' 46.84" (46.229678)
Latitude: +15° 36' 52.14" (15.614482‎)