Novosti in akcije

Okolju in gostom prijazna nastanitev

V Villi Angelina si prizadevamo delovati okolju prijazno. Ponosni smo, da smo med prvimi v Rogaški Slatini z znakom EU za okolje, znanim kot eko marjetica – gostje ga boste opazili na vseh mestih na posestvu, kjer vas prosimo za sodelovanje.

Okolju prijazno delovanje ima več ciljev, med poglavitnimi pa so nižja poraba vode, elektrike ter energije za ogrevanje in hlajenje, kakor tudi zmanjšanje količine (predvsem ne ločenih) odpadkov. Prednost sodelovanja za goste se kaže v tem, da živite ne le v čudovito lepem, temveč tudi v prav posebej zdravem okolju in da lahko pri nas uživate brez slabe vesti, da s tem škodujete okolju. Če boste po vrnitvi domov nadaljevali z okolju prijaznim načinom življenja, to bo pomenilo le dodatne dobrobiti za okolje, ampak se bo odražalo pozitivno tudi za izdatkih v domačem gospodinjstvu.

Ekološki ukrepi v Villi Angelina

Imamo lastno »Okoljsko politiko«; natisnjen izvod je na voljo gostom na recepciji. Dodatek k njej tvorijo »Okoljski cilji za letošnje in naslednje leto«, kjer vsako leto sproti dopisujemo, česa se nameravamo še lotiti, da bomo okolju še bolj prijazni. Pri tem upoštevamo tudi predloge, ki jih dobimo iz pogovorov s svojimi gosti in iz predlogov, ki jih napišejo gostje v anketah.

 

Okoljski ukrepi obsegajo tri večja področja:

  • Varčevanje z energijo
  • Ločevanje odpadkov ter
  • druga področja okolju prijaznega delovanja

Akcije & Paketi

Wellness paketi

Na novo zopet nudimo wellness.

RAZVAJANJE ZA 2 URI ZA 2 OSEBI

RAZVAJANJE ZA 3 URE ZA 2 OSEBI

DODATNA OSEBA

55€

65€

15€

Darilo

Darilni boni

V naši nastanitvi Villa Angelina vam lahko ponudimo darilne bone po vaših željah. Darilni boni so na voljo za vse naše storitve.

Za dodatne informacije in naročilo na kontaktirajte s klikom na povezavo.

PREJEMAJTE EKSKLUZIVNE PONUDBE

Prijavite se za prejemanje ekskluzivnih ponudb ter novic.