O nas

O VILLI ANGELINI

Vaša vrata doživetja sredi neokrnjene narave. Tu vas čakajo dih jemajoči razgledi, mirna pokrajina in najboljša slovenska gostoljubnost.

Nahajamo se v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole na nadmorski višini 351 m in smo samo 2 km oddaljeni od središča Rogaške Slatine.

Od nas se vam čudoviti razgled na slovensko pokrajino razprostira vse od kozjanskega hribovja pa do Kamniških Alp in na sosednjo Hrvaško.

Za počitek izkoristite naše prijetne sobe s podeželskim stilom, ki nudijo sprostitev, udobje ter občutek domačnosti. Zjutraj si pri nas lahko privoščite okusen slovenski zajtrk, ki vam bo dal zagon in energije za čim boljši izkoristek dneva.

Za učinkovito sprostitev ste vabljeni v Angelinin Wellness, kjer se lahko sproščate ter razvajate svoje telo v savni.

Dobrodošli pri nas!

Počutite se bolje,
kot doma!

ZOFIJA
Gostiteljica Ville Angelina

Knjiga Gostov

Mateja

Zelo prijazna gostiteljica, bogat in okusen zajtrk, odlično označeni dovozi do prenočišča, z občutkom opremljeni soba in jedilnica. Priporočamo.

Andreja

Vse nama je bilo všeč, od mirne lokacije, sobe, prečudovitega sončnega zahoda, do zajtrka, pri katerem ni omejitev. Lastnica je izredno prijazna, komunikativna in vedno na voljo.

Tine

Postelja je bila izjemno udobna, soba in kopalnica čisti. Največja pohvala gre gostiteljici, ki da človeku res občutek, da je prišel domov, kjer se lahko sprosti.

Kje nas najdete?